Mayıs 3, 2024

En Güzel Çocuk Parfümleri

Bugün, siz değerli çocuklarımız için en güzel çocuk parfümleri hangileri araştırdık. Elde ettiğimiz veriler sonucu, en kaliteli ve uygun fiyatlı olan parfümleri sizler için seçtik. Seçmiş olduğumuz, parfümler arasında çocukların kahramanları ve idollerinin yer aldığı parfümleri listemize ekledik. Özellikle, çocukların sağlıklarını tehdit etmeyecek içerikli parfümleri sizlerle buluşturmayı amaçladık. Araştırmamızı okuduktan sonra, güvenilir markalar hakkında bilgi sahibi olacaksınız. İşte, bebeklikten çocukluğa sağlıklı parfüm önerileri…

Bebekler ve Çocuklar İçin Parfümler

Dalin Edc Bebek Parfümleri

Dalin bebek ürünleri markası ilk defa 1983 yılında Eczacı Adil Karaağaç tarafından yaratıldı. Kopaş Kozmetik Pazarlama ve Sanayi Anonim Şirketi yıllardır bebeklere ve annelerine özel ürünler üretmektedir. Piyasaya 1983 yılında ilk defa bebek şampuanı, bebek pudrası ve bebek sabunu ile giriş yapan Dalin, bugün bebek parfümü de üretmektedir. Yukarıda sizlerle paylaşmış olduğumuz Edc parfümleri bebeğinize direkt uygulamayınız.

Önce avucunuza, iki veya üç defa Dalin Edc bebek parfümünden sıkınız. Edc parfümden sıktıktan sonra, bebeğinizin cildine masaj yaparak yediriniz. Güneş görmeyen, çocukların ulaşamayacağı alanlarda saklayınız. Dalin bebek parfümü piyasada Dalin bebek kolonyası olarak da geçmektedir. Birçok sanal market ve marketlerden ulaşabileceğiniz ürünlerden memnun kalacaksınız. Dalin Edc Bebek Parfümü dermatologlar tarafından test edilip onaylanmıştır.

Erkek Çocukları İçin Parfüm Önerileri

Zara Batman Edt 50 Ml

Erkek çocukların aradıkları parfümlerden biri. Tepe notası olan, mandalina ile güne tatlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Kalp notasını oluşturan gül etkili ve çarpıcı bir koku yayıyor. Dip notası olan misk ise zihninizi açıyor. Bu parfümü kullandıktan sonra, okula gittiğinizde derse daha kolay adapte olacaksınız. Miskin, zihin açıcı ve konsantrasyon sağlayışı sayesinde dersi daha iyi anlayacaksınız. Parfümünüz, aynı zamanda olumlu tepkiler alacak. Hem tatlı hem çarpıcı parfüm arıyorsanız Zara Batman Edt tam size göre.

Lcw Spiderman Edt 50 Ml

Baharatların, sıcaklığını ve enerji verici havasını hissedeceğiniz bir parfüm. Tepe notasında, bergamot bulunan parfüm kendinize olan güven ve saygınızı arttıracak. Kalp notasında sedir ağacı ile fresh hava katan parfüm, armut çiçeğinden elde edilen öz ile tatlı bir duruş sergiletiyor. Parfümün, dip notalarında bulunan misk, paçuli ve sedir ağaçlarıyla tropikal bir hava hissediyorsunuz.

Enerji dolu, bir erkek çocuğu için biçilmiş kaftan olan bu parfüm spiderman gibi hareketli ve kahraman bir karakterle bütünleştirildi. Böylece, hareketli ve enerji dolu erkek çocuklarına hitap eden bir koku yaratıldı. Ülkemizin ve dünyanın saygı değer bir markası olan Lcw tarafından lisanslı olarak piyasaya sürüldü. Lcw Spiderman Edt For Boys tüm Lcw mağazalarındadır. Aynı zamanda, online Lcw mağazası ve diğer online mağazalarda parfümü bulabilirsiniz.

Disney Cars Edt 50 Ml

Her ortamda, rahatlığına ve ferahlığına önem veren erkek çocukları için birebirdir. Herşeyden önce kendi değerini bilen erkek çocukları için yaratılmış kokulardan biridir. Ferahlığı ve doğallığı hissedebileceğiniz bir parfümdür. Parfümü, sıktığınız andan itibaren aquatik bir okyanus havası verir. Okyanus kadar ferah ve derin bir kokuyu gün boyu üzerinizde hissedersiniz.

O kadar kalıcı ve etkili bir parfümdür. Araba tutkunu tüm erkek çocuklarına, bu ferahlığı hissettirmek adına parfümü Cars adındaki çizgi filimle bütünleştirmişlerdir. Disney ve Pixar, ortak yapımıyla üretilen parfüm test edilip onaylanmıştır. Güvenle kullanabileceğiniz Disney Cars Edt For Boys parfümüne online mağazalardan ulaşabilirsiniz.

Kız Çocukları İçin Parfüm Önerileri

Koton Barbie Edt 50 Ml

Birbirinden tatlı ve akıllı kız çocukları için yaratılan parfümlerden birisi. Meyve bahçelerini andıran tatlı ve hoş bir kokuya sahip bir parfüm. Koton tarafından kız çocukların beğenisine sunuldu. Meyve öz yağları ve alkol oranı, dengede tutulan parfüm çocuklarınızın sağlığına zararsızdır. Parfüm 50 milim olacak şekilde üretilmiştir. Parfümü açtığınız andan itibaren 36 ay içinde tüketmeniz gerekir. Dermatologlar tarafından, laboratuvar ortamında test edilip onaylanmıştır. Tamamen sağlık dostu olan bu parfüm çocuklarınızın duygularına hitap eder. Koton Barbie Edt For Girls tatlı kokulardan hoşlanan tüm kız çocuklarının parfümüdür.

Lcw Unicorn Dream Edt 50 Ml

Doğal ve ferah kokulardan, hoşlanan tüm kız çocukları için idealdir. Her anında, kendi gibi olan ve yapmacıklığı sevmeyen kızlar için tasarlandı. Gösterişten uzak, olabildiğince doğal olan kız çocuklarını doğadan kopmuş esanslarla sarıyor. Tepe notalarını oluşturan salatalık çiçeği, okyanusya kokuları gibi ferah ve yemyeşil bir ormanın derinliklerinden gelir gibi gizemli bir koku sizi sarıyor. Kalp notaları beyaz misk, floras ve melony kokularının birleşiminden oluşur. Bu harmanla zihniniz açılır ve algınız kuvvetlenir. Davetli olduğunuz mekanlarda, okulda, sokakta oynarken, ziyaretlerde rahat rahat kullanma imkanınızın olduğu bir parfümdür. Ülkemizi dünyaya tanıtan markalardan LCW tüm dünya kız çocukları için rengarenk ve doğal bir parfüm olan Lcw Unicorn Dream Edt For Girls parfümünü tasarladı.

Disney Frozen II Edt Natural Spray Parfum For Girls

Derinlerden gelen, tatlı ve doğal havanın etkisine hazır olun. Ferah, doğal ve şekerli işte karşınızda muhteşem üçlü. Tepe notaları okyanusya kokuları, floral gibi ferah kokulardan oluşur. Doğadan gelen, beyaz misk ile zihniniz açılır ve derslerinizi daha iyi algılarsınız. Şekerli kokuların kaynağı her zamanki gibi yine tatlı meyvelerdir. Çocuklarınızın en sevdikleri meyveleri bu parfümde bir arada bulabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayan yetişkinler, bu parfümü akrabalarının, arkadaşlarının ya da kardeşlerinin kız çocuklarına alabilirler. Disney Frozen II Edt Natural Spray Parfum For Gırls parfümünü online mağazalardan satın alabilirsiniz.

Bugün sizlere, değerli evlatlarınız ya da akrabalarınız için en güzel çocuk parfümlerini önerdik. Tavsiye edebileceğimiz parfümleri ince eleyip sık dokuduk. Elde ettiğimiz, en güzel kokulu çocuk parfümlerini kategorilere ayırıp sizlere sunduk. Hangi kategorideki çocuklar ne tür parfüm severler sizlerle paylaştık. Kategorize ettiğimiz bu çocuk parfümleri sayesinde, sizlerde çevrenizdeki çocukları veya kendi çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz. Tavsiye etmiş olduğumuz, tüm parfümler test edilip onaylanmıştır. Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

En Güzel Çocuk Parfümleri

Genç Kızlar İçin Parfümler

En Güzel Çocuk Parfümleri

En İyi Oda Parfümleri

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir