Mayıs 2, 2024

Genç Erkekler İçin Parfüm

Genç erkekler için parfüm önerilerinde 12-15 yaş ve 15-18 yaş arası genç erkekler için parfüm önerilerinde bulunacağız. Eleme yaparken zorlandığımız bir gerçek. Neden derseniz, birbirinden kıymetli markaların parfümlerini ince eleyip sık dokuyarak seçtik. Belirlediğimiz markaların en maskülen ve akıllı erkeklerin kullandıkları kokularını sizler için seçtik. Seçilmiş olan parfümlere buraya tıklayarak ulaşın. Gelelim, sizler için seçtiğimiz parfümlere…

12-15 Yaş Arası Erkeklere Özel Parfümler

Chanel Bleu

Chanel dünyanın en muhteşem parfüm firmalarından yalnızca biri. Dünyanın parfüm devlerinden olan Chanel parfümünün orijinal tester parfümlerine ulaşmak için tıklayın. Tepe notalarında orkide, hindistan cevizi, zencefil, paçuli ve sandal ağacı parfümün ilk kokularını oluşturarak, etkili ve uzun süre kullanabileceğiniz bir parfümü meydana getirir. Kalp notalarını yasemin, greyfurt, limon, vetiver ve nane ile hafif keskin fakat bir o kadar meyvelimsi kokular barındırır.

Dip notasını oluşturan pembe biber, sedir ağacı ve tütsüdür. Dip notasında artık maskülen ve yeni yetişen erkelere özel çocukluktan gençliğe ilk adımlarında kullanabilecekleri bir parfüm. Özellikle mezuniyet balolarında, doğum günlerinde kısaca özel günlerde daha çok tercih edilen bir parfüm. Dileyen günün her anında Chanel Bleu De Chanel parfümünü kullanabilir. Her ortama uyum sağlarken kişilerin ağırlığını ortaya koyan bir kokusu vardır.

Carolina Herrera 212 Men Heroes Forever Young

Henüz Carolina Herrera markasının yeni üyelerinden olan parfüm tamda 12-15 yaş arası genç erkeklere hitap eder. Hedef kitlesi genç ve ruhu halen genç olanlar olan parfüm 2021 yılında pazarda belirdi. Geçen seneden bu yana yoğun ilgi gördü. Müşterileri parfümün tüm notalarını çok beğendi. Parfümün tepe notaları armut, kenevir ve zencefilden oluşur. Kalp notlarında sardunyanın ferahlığı ve adaçayının rahatlatıcı etkisi gün boyu sizinle.

Dip notaları zekanızı açarak gün boyu sorunlarınızı hızlı ve pratik şekilde çözmenize yardımcı olur. Bu faydayı sağlayan ise dip notalarındaki misk ve deridir. Parfümün bütün notaları aslında enerji verici ve ferahlatıcı etkidedir. Sizde enerji dolu bir gün geçirmek istiyorsanız bu parfümü seçebilirsiniz. Carolina Herrera 212 Men Heroes Forever Young parfümünden satın almak için tıklayınız.

Paco Rabanne One Million The New Fragrance

Marka parfümlerden olan, Paco Rabanne yeni yetişen genç erkeklere özel bir parfüm tasarladı. Klasikleşmiş şişesinde altın gibi nadir ve değerli olan bu parfüm markası yıllardır yetişkinlere hitap etti. Günümüzde 15 yaş ve üstü içinde parfüm üreten marka geçmişte yetişkinlere verdiği değeri bugün gençlere vermektedir. Her bir müşterisini kıymetli tutan markanın Paco Rabanne One Million The New Fragrance serisi tamamen genç erkeklere özgü üretildi. Ferah ve baharatlı kokuları içeren notalarıyla, etkili ve çarpıcı yanlarını ortaya çıkarmak isteyenlerin tercihi olabilir. Parfümün orijinal testırını almak için adının üzerine tıklayabilirsiniz.

15-18 Yaş Arası Erkeklere Özel Parfümler

Jean Paul Gaultier Le Male On Board

Tepe notalarını oluşturan bergamot ve pelin otuyla güne damga vuracaksınız. Etkili ve sürükleyici bir parfüm olan Jean Paul Gaultier Le Male sayesinde artık vazgeçilmez olacaksınız. Çevrenizde bulunanlar tarafından, merak konusu olacak olan parfüm sizi değerli kılacak. Kalp notaları, portakal ve lavanta olan parfümün en belirgin notaları buradadır. Akıllarda yer eden parfümün dip notaları misk ve vanilyadan oluşur. Parfümü satın alabilmek için ismine tıklamanız yeterlidir. Parfüm 15 yaş ve üstüne hitap eder. Parfüm sayesinde, kimse sizden kopamayacak. Genç kızlar etrafınızda pervane olacak. Son derece iddialı ve etkili bir parfümdür. Kalıcılığını arttırmak için temiz tene kullanmanız gerekir.

Diesel Fuel For Life

Anason ve meyveleri, bir arada sunan parfüm size apayrı bir hoşluk katacak. Lavanta ve ahududu kalp notalarında yer alan parfüm bu noktada hem güzel hem ağır kokular sunar. Dip notaları sandal ağacı ile serinlerken ahududun mayhoşluğu sizi sarıp sarmalar. Böylece parfüm tatlı bir sarhoşluk hissi yaratır. Nahoş ve tatlı kokulardan hoşlananlar için bulunmaz bir parfümdür. Sitemizden orijinal 125 ml Diesel Fuel For Life Edt parfümünü satın alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken parfümün üzerine tıklamaktır. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere…

Genç Erkekler İçin Parfüm

Sporculara Özel Parfümler

Genç Erkekler İçin Parfüm

En Son Moda Parfümler

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir