Mayıs 2, 2024

En Son Moda Parfümler

Dünya genelindeki ünlülerin arasında en son moda parfümlerden sizin için seçtiklerimizi bugünkü yazımızda sizlere aktaracağız. Ünlü isimlerden hangi ünlü isim hangi kokuları sevmekte? Hangi parfümü hangi ünlü kullanıyor? Ünlülerin parfüm notaları neler? Yazımız boyunca tüm bu sorulara cevap bulacaksınız. İşte ünlüler ve parfümleri…

Dünyaca Ünlü Kadınların Parfümleri

Adele – Dior Hypnotic Poison

İlk albümü 2008 yılında yayımlanan sanatçı. Büyük Britanya’nda 2008 yılında tüm müzik listelerinin birinci olmuştur. Çekici, ferah, narin kadınların parfümüdür. Sanatçı ve besteci olan yıldız, Hypnotic Poison Eau de parfum Dior kullanıyor. Tepe notaları zambak, yasemin, jakaranta ağacından oluşan bir parfümdür. Kalp notasında menekşe ve orkide bulunmakta. Yasemin ve vanilya, sedir ağacı dip notalarda yer almaktadır. Parfümü sitemizden satın almak için buraya tıklayınız.

Beyonce – Emporio Armani Diamonds

4 Eylül 1981 doğumlu olan Beyonce Knowles Giselle Amerika Texas eyaletine bağlı Houston da doğdu. 1997 yılında ilk defa bir film müziği ile müzik yaşamına adım attı. 1998 yılından 2001 yılına kadar Destiny’s Child grubuyla başarılar elde etti. Bugün 15 yıllık evli olan sanatçının parfüm tercihi Emporio & Armani’den yanadır. Emporio & Armani markasının Diamonds Intense parfümünden yana tercihte bulunmuştur. Parfümün tepe notalarını litchi ve ahududu oluşturuyor. Kalp notalarında ise gül, paçuli, frezya, sedir ağacı, vadi zambağı vardır. Dip notalar vanilya, amber ve vetiverle floral bir koku kazanır. Beyonce için kullanılmadan durulamayan parfüme sahip olmak için buraya tıklayınız.

Dünyaca Ünlü Erkeklerin Parfümleri

Robert Pattinson – Dior Homme

Başarılı oyuncu ve müzisyen Robert Pattinson 1986 İngiltere’nin başkenti Londra da doğmuştur. Dünyanın en çok kazanan aktörlerinden biridir. Oyuncu Dior markasının Homme adlı parfümünü tercih etmiştir. Tercih ettiği parfümün tepe notalarını lavanta oluşturmaktadır. Lavantayı kalp notasında yer alan armut, iris ve amber çiçekleri takip etmektedir. Dip notalarını ise kakao, vetiver ve sandal ağacı oluşturur. Çekici ve karizma bir parfüm kullanmanın keyfini yaşarsınız. Parfümü sitemizi ziyaret ederek satın alabilirsiniz. Sitemizi ziyaret edip parfümü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

George Clooney – Creed Aventus Royal Oud Green Irish Tweed

1961 yılında ABD Kentucky eyaletinin Lexington şehrinde doğan George Clooney bugün dünyaca ünlü bir oyuncudur. Aynı zamanda yaratıcı bir senarist ve yönetmendir. Yalnız senarist, yönetmen ve oyunculukla kalmamış yapımcı bir firması da bulunmaktadır. Çok yanlı olan oyuncu parfüm olarak Creed Aventus Royal Oudu tercih etmiştir. Creed markasının Green Irish Tweed adlı parfümü oyuncunun favorisidir. Parfümde tepe notalarını limon ve iris çiçekleri oluşturmaktadır. Kalp notaları menekşe ve narenciye ile devam eder. Dip notaları ise sandal ağacı ve esmer amberdir. Kalıcı, etkili, çarpıcı bir parfüm olan Creed’in bu serisine sahip olmak isteyenler buraya tıklayabilirler.

Bugün sizlere dünyaca ünlü kişilerden seçtiğimiz ünlülerin favori parfümlerinden bahsettik. Ünlüler arasında başarılı, azimli bir yapıya sahip ünlüleri ve parfümlerini özellikle seçtik. Sizlerde bu listede yer alan ünlüler gibi azimli, çalışkan, kendi alanlarınızda başarılı mısınız? Öyleyse onların favorilerini denemeye ne dersiniz? Parfümlerimiz orijinal tester ve orijinal parfümlerden oluşmaktadır. Listede yer verilmeyen ve sizlerin favorileri arasında yer alan parfümlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

En Son Moda Parfümler

Genç Erkekler İçin Parfüm

En Son Moda Parfümler

Mevsimlere Göre Parfümler

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir