Mayıs 2, 2024

Rağbet Gören Erkek Parfümleri

En fazla rağbet gören erkek parfümlerini Tester Parfüm ailesi olarak, siz değerli müşterilerimiz için araştırdık. Elde ettiğimiz veriler sonucu, en iyi ve kalıcı parfümleri derledik. Derlediğimiz parfümlerin, sırasıyla markalarını sizlerle paylaşacağım. Paylaşacağımız parfümlerin, özelliklerinden bahsedeceğiz. Sırasıyla açıklamaya başlıyoruz…

Givenchy Pİ EDT

1998 Yılında, Fransa’nın Paris şehrinde, Givenchy Pi Edt ortaya çıktı. Bir, EDT parfümü olarak gayet kalıcıdır. İçeriğindeki notalar, ilk olarak yoğun bir vanilya, badem ve tonka fasülyesi kokusuyla başlar. Yavaş yavaş, kalp notaları ortaya çıkmaya başlayınca benzoin, sedir, mandalina ve biberiye belirginleşir. Dip notalar olan , tarhun, anason, fesleğen, portakal çiçeği, sardunya ve inci çiçeği kokuları vücudunuzda gezmeye başlar.

Givenchy Pi EDT parfümü, piyasaya sunulduğu yıldan bu yana müşteri kitlesini her geçen gün arttırmıştır. 2001 yılında, Pi Fraiche adında yeni bir parfüm bu parfüme eklendi. Pi EDT parfüme, en son 2008 yılında Pİ Neo dahil olmuştur. 2022’nin halen, en fazla rağbet gören erkek parfümleri arasında ilk sırada Givenchy Pİ EDT gelir.

Carolina Herrera 212 NYC MEN EDT

Erkekler için özel olarak üretilen bir parfümdür. 1999 yılında Amerika’da, Carolina Herrera 212 NYC Men EDT parfümünü piyasaya sürdü. Tepe notalarını oluşturan; greyfurt, zencefil ve bergamot vücudunuzu baştan başa sarıyor. Kalp notası olan, aquatik harman sayesinde serinliyorsunuz. Dip notası, sandal ağacı ve misk olan bu parfüm modern, güçlü ve özgür erkeklerin tercihi olmayı sürdürüyor. EDT bir parfüm olan, 212 NYC Men Carolina Herrera erkeklerinin tercihi olmaya devam ediyor.

Ferah kokuları seven, tüm erkekler bu parfümü rahatlıkla kullanabilirler. Belirli kategorilerde erkekler vardır. Bu kategoriler, yedi başlıkta toplanırlar. Yedi başlığı oluşturan kategoriler: başarılı, sportif, modern, doğal, elit, klasik, seksidir. 2022 de listedeki yerini koruyan parfüm halen en çok tercih edilen parfümler arasındadır.

Paco Rabanne Invictus

2013 yılında parfüm, zafer tutkunu, başarılı ve mükemmeliyetçi erkeklerden rağbet gördü. Günümüzde, halen başarılı erkekler tarafından kullanılmaktadır. Başarılı erkeklerin yanı sıra, sportif ve elit erkeklerinde tercihleri arasında yeri almaktadır. Karşı konulamaz, bir kokusu olan parfüm kadınları cezbetmektedir.

Parfümün notalarında, üst notaları oluşturan greyfurt ve okyanus notaları bulunur. Bu notalar, parfümün serinletici etkisiyle tropikal sıcaklığını birleştirir. Kalp notası defne yaprağı ve yasemin kokularıyla kaplıdır. Dip notaları da gri amber, guaiac ağacı, meşe yosunu ve laden reçinelerinden oluşur. Yüksek oranda, kalıcı olan parfüm baharatlıdır.

Giorgio Armani Armani Code Ultimate

Klasik erkeklerin tercihlerinden, Armani Code Ultimate erkek parfümü günümüzde halen eski değerini koruyor. İlk defa 2004 yılında piyasaya sunulan parfüm, o dönemki kullanıcılarından beklenenin üzerinde ilgi gördü. Günümüzde, klasik seven erkeklerin parfümleri arasında ilk sıralardadır.

Parfümün, tepe notaları bergamot ve limonla açılır. Bu esansları, kalp notasında anason, dip notasında zeytin çiçeği ve guaya ahşabı takip eder. Bu parfüm, klasik erkeklere hitap ettiği gibi seksi, modern, elit erkeklere de hitap etmektedir. Tüm bu kategoriler sizlerin kimliğini belirler.

Victor & Rolf Spicebomb EDT

2012 Yılında, pazara sürülen parfümler arasında en çok beğenilen parfümlerden biriydi. Günümüz dünyasında, bazı kişiler için biraz baharatlı gelebilir. Spicebomb gerçekten tutkulu ve modern, seksi erkeklerin tercihi. İçerdiği esanslar, notalarına göre farklı olabilmektedir. Tepe notasını oluşturan; bergamot, pembe biber, greyfurt, elemiden oluşur. Kalp notasında, safran ve tarçıni biber yer alır. Dip notalarda ise vetiver, tütün ve deri ile parfüm teninizde dağılır.

Rağbet Gören Erkek Parfümleri

Parfümlerde Olmazsa Olmazlar

Rağbet Gören Erkek Parfümleri

Markaların Doğal Esansları

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir