Mayıs 3, 2024

Sporculara Özel Parfümler

Gün boyu monoton koşturmacalar, kendinize ayırdığınız zamanlarda yaptığınız sporlar terlemenize neden olur. Özellikle çalışanlar ve sporcular terlemeye maruz kalırlar. Bir de mesleğiniz sporculuk ise terlemeden gününüz geçmez. Terler sadece ter damlaları olarak dışa vurmazlar. Terlerken ve sonrasında yoğun kötü kokular yayarız. İşte tamda bu kötü kokuları yok etmek için devreye biz giriyoruz. Birbirinden kaliteli ve orijinal parfümlerimizle her anınızda sizinleyiz. Siz değerli kadın ve erkek sporcularımız için seçtiğimiz parfümlerimiz aşağıda listelenmiştir.

Erkek Sporcular İçin Parfümler

Chanel Allure Homme Sport

Marka bu parfümünde güne uyandıran kokularla başlıyor. Turunçgil meyveleriyle suyun birleştiği bir parfüm. Tepe notasında bulunan bu tatlı hava devamında enerjik ve sportif notalar yer alır. Parfüme enerjisini katan kalp notalarıdır. Kalp notaları karabiber, neroli, sedirden oluşur. Dip notalarında var olan amber ve vanilya parfüme ayrı bir karizma katar. Sportif erkeklerin en sık tercih ettikleri parfümdür. Sitemizde parfümünün yanı sıra kolonyasına ve deodorantına da ulaşabilirsiniz. Parfümü satın almak için Chanel Allure Homme Sport adının üzerine tıklayın.

Gucci By Gucci Pour Homme Sport

Dünyanın, parfüm liderlerinden Gucci sportif ve dinamik erkeklerin aradığı parfümü satışa çıkarmıştır. Gucci bu parfümde tepe notalarını misk ve kehribardan oluşturmuştur. Giriş notasının misk olma sebebi güne güzel bir giriş yapmanızı sağlamaktır. Kalp notaları iris ve yaseminle size gün boyu etkili bir karizma katar. Dinamik bir yaşantınız varsa size kolaylıkla ayak uydurur. Geç kalmadan sizde bu mükemmeliyetçi ve sportif erkeklerin parfümünü satın almak üzere buraya tıklayınız. Gucci by Gucci Pour Homme Sport Edt parfümünden memnun kalacaksınız. Sizde bu harika deneyimi tecrübe etmelisiniz…

Dior Homme Sport

Christian Dior markasını erkekler için yeniden adlandırıyor. Dior Homme Sport ile yeni bir siz olabilirsiniz. İçinizdeki etkili ve çarpıcı erkeği ortaya çıkartıyor. İçinize attığınız neler varsa hepsi bu parfümle gün yüzüne çıkacak. Tepe notalarında bergamot, limon ve greyfurtla sanki güney rüzgarları bedeninizi sarıyor. Kalp notalarını ise vetiver, sedir ağacı ve zencefil donatıyor. Dip notasında ise sandal ağacı, biberiye, lavanta ile merak konusu olacaksınız. Geçtiğiniz yerlerde parfümünüz sizinle birlikte etkili olacak. Parfümler yer ve zamana göre değişse de bu parfüm her yere uyum sağlayacaktır. Bu denli çekici, sportif ve uyumlu parfümü satın almak için buraya tıklayınız.

Kadın Sporcular İçin Parfümler

Paco Rabanne Olympea Legend

Sarhoş edici etkisi olan romun derin ve hafif ağır kokusuyla açılan bir parfümdür. Bu yönüyle ağır ve emin adımlarla hayatını sürdüren kadınların tercihidir. İçeriğinde tatlı kokulara da yer verilmiştir. Tatlı kokuların başladı nota kalp notasıdır. Kalp notasında bulunan tutkulu meyvelerle çocuksu bir parfümün yerini kadınsı bir parfüm alır. Kalp notasının sonunda gardenya gibi muhteşem bir koku parfümden yayılmaya başlar. Dip notaları vanilya ve tonka fasulyesidir. Paco Rabanne Olympea Legend Edp parfümünden almak için parfümün üzerine tıklayabilirsiniz.

Davidoff Cool Water Woman

Hafif ve ferah kokuları seven kadınlara özel üretilmiştir. Dişiliğinizi öne çıkaran bu parfümde gözler üzerinizde olacak. İddialı bir parfüm olan bu koku size harika duygular katacak. Tepe notalarında bulunan ozan, cassis, deniz gülü ile serinlik hissi yaratır. Hemen ardından gelen narenciye ve böğürtlen kokularıyla kendinizden geçirir. Kalp notalarında ananas, ayva, kış kavunu ile tatlı bir rüzgar teninizi dolanır. Kalp notasının devamında bulunan lotus çiçeği, inci çiçeği, şu zambağı ve yasemin ile uçsuz bucaksız çiçek tarlalarında gezer gibi gün boyu tazelik içinde kalırsınız. Dip notaları süsen, kaba samanı ve sandal ağacından oluşur. Bu notalarla güne bir göl kenarında dinlenir gibi huzurlu ve mutlu bir son verebilirsiniz. Dinlendirici, ferahlatıcı ve baştan çıkarıcı kokuların harmanı olan bu parfüme sahip olmak adına tıklayınız.

Bvlgari Omnia Coral

Sportif veya spor yapmayı seven, tüm kadınlar terleme probleminden şikayet ederler. Aslında terleme tüm insanların ortak sorunudur. Bizler online mağazalar olarak sizlere en iyi ve kalıcı parfümleri sunmaktayız. Siz değerli sporcularımız için seçtiğimiz parfümleri burada sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Onca parfümden eleyerek seçtiğimiz örnek parfümlerden birisi de Bvlgari Omnia Coral Edt dir. Bu parfümü önerdiğimiz diğer parfümler gibi fitness, yüzmede, aerobik, pilates, voleybol, basketbol, futbol gibi pek çok spor alanlarında kullanabilirsiniz. Bvlgari parfümlerinden olan bu parfüm en romantik, iyimser ve tazelik veren esanslara sahiptir. Tepe notalarını oluşturan narenciye, baharatlı bergamot, tatlı goji meyvesiyle iki zıt kokudan marka harikulade bir harman elde etmiştir. Kalp notalarını oluşturan tropikal ebegümeci, keskin nar, hafif limon ve nilüfer sayesinde tropik ortamlara götüren bir havası var. Dip notalarında bulunan sedir ve misk ile ferahlığı, tazeliği hissedeceksiniz.

Kısaca parfüm bulunduğunuz her ortama uyum sağlar. İster romantik ister sportif isterseniz gündelik ortamda olsun parfümünüz sizinle olsun. Tek bir hayata birçok sahne sığdırdığımız bu dünyada her anınızda sizinle olacak bir parfüm. Bvlgari Omnia Coral Edt kadın parfümünü almak üzere parfümün adına tıklayabilirsiniz.

Sporculara Özel Parfümler

En İyi Oda Parfümleri

Sporculara Özel Parfümler

Genç Erkekler İçin Parfüm

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir