Mayıs 2, 2024

Neden Tester Parfüm Tercih Edilmeli?

Hemen hemen birçok insan tarafından tercih edilen tester parfümler, parfüm mağazalarında müşterilere koku numunesi sağlamak ve onları ürünlerini satın almaya ikna etmek amacıyla üretilir. Bu tester parfüm şişeler, EDT (Eau de Toilette) veya EDP (Eau De Parfum) gibi farklı formatlarda sunulabilen 0 orijinal parfüm içerir. Orijinal ürünlerden temel farkları sunumlarıdır.

Tester parfümler söz konusu olduğunda, üreticiler ambalajlara daha az para harcamaktadır. Bu nedenle büyük markaların ürünlerinin fiyatları önemli ölçüde değişmektedir. Bu temel farklılık sebebiyle kullanıcılar da çoğunlukla tester parfümleri ucuz parfüm olarak algılamaktadır.

Tester Parfüm ile Orijinal Parfüm Arasında Ne Gibi Farklar Vardır?

Tester parfümler hakkında daha fazla bilgi edinmeniz için, onları orijinal parfümlerden ayıran özellikleri şöyle sıralayabiliriz:

  • Genellikle mağazada ‘tester’ veya ‘örnek’ olarak tanımlayan bir etiketle görünürler.
  • Tester parfümler, genellikle bilgi veya marka olmadan farklı şekilde sunulur. Genellikle beyaz veya kahverengi bir karton kutu içinde gelirler.
  • Ancak bu ürünlerin fiyatı orijinal parfüm şişelerine kıyasla çok daha ucuzdur.

Tester Parfüm Avantajları Nelerdir?

Tester parfümlerin içeriği, orijinal kokularda bulunanla tamamen aynıdır. Bununla beraber, fiyatı, normal bir parfümden nispeten daha ucuzdur ve önemli ölçüde tasarruf etmenizi sağlar. En sevdiğiniz yeni orijinal kokuyu daha küçük boyutu nedeniyle çantanızda veya sırt çantanızda taşıyarak istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Tüm bu harika yönlerden bile tester parfüm satın almak en iyi seçenektir.

Orjinal parfüm nereden alınır okumak için tıkla..

Neden Tester Parfüm Tercih Edilmeli?

Çekici Erkek Parfümleri

Neden Tester Parfüm Tercih Edilmeli?

Orijinal Parfüm Nereden Alınır?

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir