Mayıs 2, 2024

Markaların Doğal Esansları

Markaların doğal esansları farklı ülkelerde, birbirinden güzel kokulu bitkiler yetiştirilmesinden kaynaklıdır. Bu bitkiler, ülkemizde ve diğer ülkelerde farklılık gösterir. Örnek verecek olursak, Isparta gül yetiştiriciliğinde ülkemizde ilk sırada gelir. Yetiştirilen bitkiler arasında ikinci sırada lavanta gelmektedir. Akdeniz’in genelinde ve İstanbul’da bol miktarda lavanta yetişir. Ayrıca yine Akdeniz ikliminde yetişen, portakal ağaçlarının çiçeklerinin öz yağı parfümde yer alır. Ayrıca birçok şehrimizde, var olan biberiye ve limon çiçekleri de parfümlerde yerlerini alır. Ülkemizde olduğu gibi diğer ülkelerde de bu bitkiler ve benzerlerinin üreticiliği yapılır. Şimdi, Markaların Doğal Esansları olan bu esanslara birkaç örnek verelim.

Doğal Esansların Kullanıldığı Parfüm Örnekleri

Dior Blooming Bouquet Edt Kadın Parfüm

Christian Dior ve ekibi tarafından geliştirilen parfüm, içeriğindeki tatlı ve çiçeksi kokularla her cinsten insanlardan tam not aldı. Dior markasının ekibi tarafından, çiçek gibi masum ve zarif kadınları için tasarlandı. Parfümün tepe notalarında, tatlı tropikal meyveler ve sicilya portakalını içeriyor. Kalp notalarında, Şakayık ve gül içeren parfümün kokuları yavaş yavaş ağırlaşıyor. Kalp notaların kokusu, tam da ağır başlı ve resmi kadınlara hastır. Parfümün kapanışını yapan, dip notası beyaz miskten oluşmaktadır. Gündelik ya da resmi ortamlarda, kullanabileceğiniz bir parfümdür. Miss Dior Blooming Bouquet EDT parfümünü satın alıp denemek isterseniz tıklayınız.

Yves Saint Laurent Libre Kadın Parfüm

Çağdaş, özgür ruhlu, kararlı kadınların kokusu. Her şeyden önce kendine güvenen ve kendine değer veren kadınların tercihi. Yves Saint Laurent tarafından geliştirildi. Parfümün tepe notalarını Fransız lavantası, portakal çiçeği oluşturmaktadır. Gün boyu, hatta gece yarısına kadar etkili olan parfüm geçtiğiniz her mekana imzanızı atacak. Parfümün kalp notalarını oluşturan, beyaz gül ve misk ile büyüleyici kokunun doruk noktasına varacaksınız. Dip notasındaki, paçuli kokusu ile güne noktayı koyacaksınız. Parfümü denemek için geç kalmadan, sizde linke tıklayarak özgür ruhunuzu parfümünüzle birleştirebilirsiniz.

Dolce Gabbana By Dolce Edp Kadın Parfüm

Ana notası lavanta olan, By Dolce Gabbana For Women EDP gündelik ve gece hayatınızda kullanabileceğiniz bir parfüm. Genç ve orta yaşlı kadınların, daha çok tercih ettikleri bir koku. Tepe notalarını oluşturan, bergamot, inci çiçeği, lavanta, mandalina ve siklamen sayesinde kalıcı, güçlü ve güzel bir parfümle güne başlıyorsunuz. Gün ortasında, kalp notasında yer alan menekşe, orkide, sedir ağacı, zambak etrafınıza mükemmel kokular bırakıyor. Dip notasını oluşturan kokular, kahve, musk, sandal ağacı ve zencefille günü kapatıyorsunuz. Kalıcı ve hoş kokulu parfüm, çalışkan ve lider ruhlu kadınlara özgüdür. Sizde bu kategoriye giriyorsanız, geç kalmadan linke tıklayın..

Chloe Love Story Edp Kadın Parfüm

Chloe markası bu parfümüyle, siz değerli kadınları portakal çiçeği sıcaklığıyla mest ediyor. Sizlere, bu zamana kadar kullandığınız tüm parfümleri unutturacak cinsten bir parfüm. Özellikle, hafif ve tatlı kokular seven iddialı kadınların kokusu. Tepe notalarında, yasemin ve portakal çiçeği bulundurur. Kalp notalarında ise, portakal ve yasemin ağaçlarının reçineleri vardır. Dip notalarında ise portakal çiçeğinin yağı bulunur. Böylece gününüzün başından sonuna kadar, mükemmel bir parfümün keyfini sürersiniz. Sizde daha fazla zaman kaybetmeden, Love Story Edp kadın parfümüne sahip olmak için linke tıklayınız

Dior Sauvage Elixir Edp Edp Erkek Parfüm

Dior markasının olağanüstü kokularından. Sauvage Elixir Edp parfümü ile sizde, etkili ve modern erkeğin kokusuyla gün boyu gözleri üzerinize çekin. 60 milimlik, harikulade bir parfüm olan bu kokuyla kişiliğinizi bütünleştirin. Parfümün içeriğinde, tepe notasını baharatlar oluşturur. Kalp notasını oluşturan, lavanta özü ile sarhoş olacaksınız. Dip notaları ise, ağaç reçinelerinden oluşmaktadır. Sizde vakit kaybetmeden bu etkili ve kalıcı parfümden elde edebilmek için linke tıklayınız..

Chanel Bleu Erkek Parfüm

Chanel markasının modernist ve kudretli erkekler için ürettiği bir koku. Parfümü kullanan erkeklere kadınların daha fazla ilgi gösterdikleri gözlemlenmiştir. Uzun süre kalıcılığa sahip olan, parfümle kendinize olan güveninizde artıyor. Bleu De Chanel Edp parfümünün, tepe notaları dikkatleri üzerinize topluyor. Parfümün tepe notaları; aldehitler, limon, nane, greyfurt, kişniş, pembe biber, bergamottan oluşur. Kalp notalarında ise; muskat, kavun, zencefil ve yasemin vardır. Dip notalarında yer alan; amber ağacı, laden otu, tütsü, paçuli, amber, sedir ağacı ve tütsü olarak günü sonlandırır. Tüm bu karışımlarla, modern erkeğin kokusuna sahip olursunuz. Sizde Chanel markasının, mükemmeliyetçi ve modern erkekler için ürettiği kokusuna sahip olmak adına linke tıklayın.

Siz değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz, parfüm markalarının doğal esansları adlı yazımızda sizleri bilgilendirmeye çalıştık. Yazımızda, hangi parfüm hangi esansları içerir teker teker yer verdik. Ayrıca kadın ve erkek parfümleri arasında, hangi kategorideki kişilerin hangi esanslardan hoşlandıklarını sizlerle paylaştık. Umarız, parfüm tercihlerinizi yaparken sizlere yardımcı olabilmişizdir. Özelliklerini paylaştığımız parfümleri, satın alabileceğiniz linklere de yazımızda yer verdik. Sizlere faydalı olabilmek amacıyla, çalışmalara devam ediyoruz.

Markaların Doğal Esansları

Rağbet Gören Erkek Parfümleri

Markaların Doğal Esansları

Genç Kızlar İçin Parfümler

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir