Mayıs 2, 2024

En İyi Oda Parfümleri

İlk oda parfümü olan tütsüleri M.Ö. 2000 yılında Çinliler buldu. O yıllarda, sadece tapınaklarda kullanılan tütsüler sonradan evlerde de kullanılmaya başlanmıştır. Çinden Mezopotamya ve Mısıra geçen tütsüler yine tapınaklarda kullanılmaya devam ettiler. Mısırda parfüm esanslarının yağları hammaddelerinden ayrılarak elde edilmeye başlandı. Elde edilen bu parfüm yağları ile ilkel oda parfümleri din adamlarınca mezarlarda ve tapınaklarda kullanıldı. Bugün oda parfümleri ve türsüler yaşam alanlarında kullanılmaktadır. Sizler için seçtiğimiz, en iyi oda parfümlerini sizlerle paylaşacağız.

Çubuklu Oda Parfümleri Önerileri

Pierre Cardin Pure Rose 50 Ml

Dünyaca ünlü bir marka olan Pierre Cardin klasik bir koku yarattı. Pierre Cardin Pure Rose oda parfümü, pembe ve kırmızı güllerin muhteşem kokularını evinize getiriyor. Tepe notalarını oluşturan, pembe ve kırmızı güller parfümün bütün zarafetini sizlere hissettiriyor. Kalp notaları ise yeşil notalarla limon tazeliğinden oluşuyor. Parfüm, taze bir ferahlık hissi de veriyor. Dip notalarında bulunan amber, odunsu ve misk parfümleriyle evinizde bir bahar havası esiyor. Tüm bu hisleri bir arada yaşatan bir oda parfümü. Ağır kokulardan hoşlanmayanlar için idealdir. Parfümü satın almak için ismine tıklamanız yeterlidir.

Karaca Erguvan 160 Ml

Tarihte uzun zamandır kullanılmakta olan oda parfümleri, günümüz Türkiyesinde de yoğun bir talep görmektedir. Ülkemizin ve dünyanın lider markalarından olan Karaca, Karaca Erguvan Oda Kokusu Seti ile müşterilerinin İstanbul havasını evlerinde hissetmelerini sağlıyor. Karacanın yarattığı, bu oda parfümü ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Tepe notalarında bulunan, İstanbul Erguvan ağaçlarının kokuları ile baş döndürücü bir ortama merhaba diyeceksiniz. Kalp notalarında yer alan yasemin ve güllerle dolu bir koku sizi sarıp sarmalayacak. Gün boyu kendinizi şımartmanın etkisiyle mutlu ve huzurlu bir ortam yaracaksınız. Size ve sevdiklerinize yakışan kokulardan olan, bu oda parfümünü satın almak için ismine tıklayınız.

Madame Coco Repertoire Muquet 90 Ml

Müge ve zambak çiçeklerinin kokularından oluşan bir oda parfümü. Tepe notalarında bulunan, bu iki çiçeğin mükemmel kokusu ile eviniz çiçek bahçesi gibi kokacak. Kalp notalarındaki limon çiçeğinin zambak kokusuyla bir araya gelmesiyle ferah ve tazelik verici bir koku elde edilir. Evinizde bulunan ağır ve kötü kokuları limon ve zambak, hanımeli kokuları ile yok edin. Özellikle dip notasında bulunan gül, yasemin ve leylak kokuları sizi mis kokulu çiçek bahçelerine götürecek. Hanımelinin ve gülün evinizde muhteşem bir atmosfer yaratması için ürünü mutlaka denemelisiniz. Ürünü satın almak için adına Madame Coco Repertoire Muguet tıklayın.

Sprey Oda Parfümleri Önerileri

Chakra Natural Flowers 500 Ml

Mükemmel ve güzel oda parfümlerinin yaratıcılarından olan Chakra markasından çiçeksi bir koku. Portakal bahçelerini andıran, portakal çiçeği kokusu ile açılan oda parfümü evinizdeki herkese enerjik duygular verecek. Yıllardır oda parfümü hammaddesi olarak kullanılan menekşe parfüm esansı ile derin bir ferahlık hissedeceksiniz. Çiçeklerin derinlerinden gelen, bu harika kokular aracılığıyla evinizde gün boyu güzel ve doğal kokular esecek. Portakalın sıcaklığı ve menekşenin doğallığı sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek. Doğadan gelen bu oda parfümüne sahip olmak için chackra natural flowers adına tıklayınız.

English Home Woody Amber 500 Ml

2008 yılında, bugünkü sahibi olan Turgut Aydın English Home markasını satın alır. Bugün 200 mağazasıyla ülkemizin 81 ilinde English Home hizmet veriyor. Evinizde, güven içinde ancak dikkatli bir şekilde kullanabileceğiniz oda parfümleri firma tarafından üretilmektedir. Genelde hafif oda parfümleri üreten firma bu sefer farklı bir yol seçmiş. English Home Woody Amber ile evinizin havası artık ferahlatıcı orman esintilerine teslim. Sizde amberin ve ormanın ferahlığını birlikte yaşamak istiyorsanız bu oda parfümü tam size göre. Parfümü, satın almak için adına tıklayınız. Önemli bir uyarı, vernikli ve boyalı yüzeylere sıkmaktan kaçınınız.

Sarev (Sarar) Pure Life 500 Ml

Sararın alt markası olan Sarevle evlerde okyanus kokuları esecek. Tepe notalarında bulunan freessia, yeşil meyvelerle mayhoşluğun tadında varacaksınız. Freessia ile de ferah bir havayı nüfus edeceksiniz. Kalp notaları müge, şakayık ve yasemin çiçeklerinden oluşur. Sanki Miamiden gelen, tropikal bir hava gibi gizlenmiştir parfümün sonuna. Miami havasını sizlere yaşatan amber ve sedirdir. Yağmur ormanlarının, en güzel havası artık evinizde. Sarev, bir dünya markası Sararın alt markasıdır. Ürünleri kaliteli, yıllarca kullanılabilen düzeyde üretilmektedir. Yukarıda görmüş olduğunuz Sarev Pure Life oda parfümünü almak için adına tıklayınız.

Bugünkü yazımızda sizlere ünlü ve güvenilir markaların birkaçından örnekler verdik. Bu örnekler sayesinde her zevke ve eve göre modlar belirlemiş olduk. Her evin halkının ruh halleri farklıdır. Buda doğru kitleye doğru yerde ve doğru zamanda seslenmek için aranan kokuları güvenilir markalar altında önermeyi gerektirir. En iyi oda parfümleri yazımızda siz değerli okurlarımız için derin bir araştırma yaptık. Birçok marka arasından en güvenilir ve kaliteli olanları seçtik. Umarız sizlere önerdiğimiz bu oda parfümlerini beğenirsiniz. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere…

En İyi Oda Parfümleri

En Güzel Çocuk Parfümleri

En İyi Oda Parfümleri

Sporculara Özel Parfümler

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir